Materiaal en techniek hand-in-hand

Fitting & repairstudio

De meeste golfers spelen met golfclubs die niet goed bij ze passen. Clubs zijn vaak te zwaar of hebben niet de juiste lengte. De grip is veelal te dik of te dun, versleten of uitgedroogd. Met het juiste materiaal maakt u nét dat laatste stapje! Wij hebben een eigen clubfitting- en reparatiestudio om uw clubs naadloos op uw techniek te laten aansluiten.

Clubfitting- en reparatiestudio

Onze eigen clubfitting- en reparatiestudio staat onder leiding van Antony Morgan, golfprofessional én gerenommeerd master clubmaker/clubfitter. Hij is dé specialist op het gebied van golfclubfitting en clubbuilding. Bij hem kunt u ook terecht voor het regrippen van uw clubs, vervangen van shafts, verlengen of inkorten van clubs, aanpassen van de loft & lie angle, uitbalanceren van shafts en alle overige voorkomende reparaties. 

Persoonlijke club- en swinganalyse

Antony Morgan weet alles van materialen en swingmotoriek. Aan de hand van een club- en swinganalyse kijkt hij naar de optimale eigenschappen waaraan uw golfclubs moeten voldoen. Flexibiliteit van loft, lie en shaft behoren tot de belangrijkste clubeigenschappen. 

Maximaal rendement uit uw slag

Wilt u graag maximaal rendement uit uw slag halen? Uw clubs laten aanpassen? Of bent u geïnteresseerd in het boeken van een op maat golf- of fittingles met onze Trackman simulator en de BodiTrak performance mat? Bespreek alle mogelijkheden met Antony en bel: 06-27401278.